Woningrenovatie Purmerend

Achtergevel oude timmerfabriek vernieuwd in Purmerend.
Stalen constructie geplaatst in woning Purmerend.
Woningrenovatie Purmerend

Woningrenovatie Purmerend

Voor een renovatie of verbouwing van uw woning bent u bij het juiste bedrijf terecht gekomen, Bouwbedrijf JéBé Bouw uit Purmerend. Voor het geheel verduurzaam verbouwen van u woning  tot aan het regelen en uitvoeren van constructieve werkzaamheden. Wij regelen dit. Wij informeren u graag  naar de mogelijkheden om dit te realiseren. Wij verzorgen alles tot in de puntjes. 

Bouwbedrijf JéBé Bouw uit Purmerend is al sinds de oprichting in het jaar 2007 bekend als een solide en betrouwbare partner. In zowel kleine alsmede grote woning renovaties  kunnen wij u verdienstelijk zijn met de beste materialen en de hoogste afwerking. 

Wij staan voor u klaar met een vakkundig team om al uw wensen te realiseren. Heeft u de ideeën? Wij denken met u mee en voeren ze uit naar het hoogste niveau. Neem vrijblijvend contact met ons op…

 

Woningrenovatie Purmerend

Over ons

Bouwbedrijf JéBé Bouw uit Purmerend is al sinds 17 jaar  bekend in de regio Purmerend, Beemster, Landsmeer, Hoorn en Waterland. Wij beschikken over ruime ervaring en expertise voor renovatie, verbouw, restauratie en onderhoud aan uw woning, boerderij of bedrijfspand.  Wij hebben in de regio van Purmerend al vele mooie projecten mogen maken. 

U kunt met renovatie denken aan een aantal diensten die wij leveren: 

Verder hebben wij een professioneel  team van mensen om de gehele opdracht in eigen beheer uit te voeren. Denk aan het plaatsen van vloerverwarming, voorbereidingen van elektrawerk en loodgieterswerk voor het plaatsen van een nieuwe keuken, metselwerk, stukadoors werkzaamheden, elektrische installaties plaatsen of uitbreiden,  Wij kunnen u dus geheel ontzorgen met alle disciplines in huis. Dus één aanspreekpunt. En dat is wel zo fijn en geruststellend.

Kijkt u wel als u nadenkt over een woningrenovatie of verbouwing of u moet voldoen bijvoorbeeld aan een bouwlawaai ontheffing, asbest saneren, kabels en leidingvergunning, omgevingsvergunning of omgevingsvergunning.

Op deze link vind u meer informatie:

https://purmerend.nl/wonen-en-bouwen/bouwen-en-verbouwen

Aarzel dus niet en maak een afspraak zodat wij uw wensen door kunnen nemen. 

 

Staal constructies plaatsen in woning Kwadijk.
Dakopbouw geplaatst in Purmerend.
Contact

Breng uw dromen tot leven!

Ontdek de kunst van zorgeloos bouwen met Bouwbedrijf JéBé Bouw. Breng uw dromen tot leven met vakmanschap en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw bouwavontuur op een betrouwbare en professionele manier!