Kozijnen

Dakopbouw geplaatst in Purmerend.
Achterzijde nieuwe dakopbouw in Purmerend.
Kozijnen

Laat uw nieuwe kozijnen op vakkundige wijzen plaatsen door JéBé Bouw

Aannemersbedrijf JéBé Bouw Purmerend is als leverancier van zowel houten alsmede kunststof kozijnen bekend in de gehele regio Noord Holland. Wij gebruiken bekende en gerenommeerde toeleveranciers van onze producten. Deze hoge afwerking kunnen wij weer doorgeven aan U als klant waardoor er een mooi eindproduct afgeleverd word.

Ook wat afwerking betreft zullen wij U kunnen informeren over de diverse mogelijkheden die er bestaan. Uiteraard willen wij U als klant ook informeren over het veiligheidsaspect van onze kozijnen en de daarbij behorende hang- en sluitwerk.

Op als onze bijgeleverde sloten is het SKG certificaat van toepassing. Onze toeleveranciers beschikken over het KOMO certificaat waardoor er een garantie kan worden gegeven van 10 jaar op al de door ons geleverde kozijnen.

Kozijnen

Bouwkundig advies

Bij bouw en verbouw komt heel wat kijken. Door jarenlange ervaringen in verbouw- en restauratiewerkzaamheden kunt u bij ons een goed en gedegen bouwkundig advies krijgen. Bouwbedrijf JéBé Bouw uit Purmerend kan naast bouwkundig advies mocht het nodig zijn de daaraan gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Hierbij kunt u denken an het plaatsen van stalen constructies, bieden wij oplossingen voor houten constructies en vloeren. Dus op velerlei gebieden kunnen wij u van dienst zijn.

Wij werken hierin samen met constructeurs en bouwkundig tekenaars.

Wij laten alles uittekenen en constructief berekenen zodat u altijd een gedegen bescheiden of rapport heeft. Mits gewenst kunnen wij ook het gehele vergunningstraject bij de gemeente voor u regelen.

Wij kunnen u adviseren over:

Een uitbouw betreft het vergroten van een bestaande ruimte binnen het huidige bouwvolume.

Het gaat vaak om het uitbreiden van een kamer of leefruimte aan de achterkant of zijkant van het huis.

Een uitbouw behoudt de bestaande buitenmuren en dakstructuur.

Contact

Breng uw dromen tot leven!

Ontdek de kunst van zorgeloos bouwen met Bouwbedrijf JéBé Bouw. Breng uw dromen tot leven met vakmanschap en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw bouwavontuur op een betrouwbare en professionele manier!