Uitbouw of Aanbouw

Erker geplaatst voorzijde woning in Purmerend.
Uitbouw woning geplaatst in Kwadijk.
Uitbouw of Aanbouw

Uw uitbouw of aanbouw professioneel en vakkundig gerealiseerd.

Bouwbedrijf JéBé Bouw uit Purmerend mag zich oprecht een kenner noemen in het plaatsen en bouwen van een uitbouw of aanbouw van uw woning. 

Wij zijn 17 jaar gevestigd in Purmerend en hebben daar en in  de omgeving al meerdere projecten mogen maken voor onze klanten. Van vrijstaande woning of een geschakelde woning… Wij kunnen het voor u maken. Heeft u het idee om groter te gaan wonen door te verhuizen of denkt u eraan om uw eigen woning te gaan vergroten?

Met name het vergroten van de woonkamer of keuken is erg populair bij onze klanten In Purmerend en omstreken. Er is een grote behoefte aan woningen. Met name nieuwe woningen op de markt. Daar de bouw van nieuwbouw woningen achter blijft naar vraag- en aanbod kiezen veel klanten van ons voor een uitbouw of aanbouw om hun wensen te verwezenlijken. Hiermee vergroot u uw leefruimte én verhoogt u ook de waarde van uw pand. De realisatie van een uitbouw of aanbouw kunt u dus zien als een waardevolle investering.

Voordeel van het laatstgenoemde is dat u in uw eigen stad, dorp of buurt kunt blijven wonen. Met het vergroten van uw woning vergroot u uw woon- en leefplezier. Mocht u deze plannen hebben en u bent benieuwd wat er allemaal bij komt kijken of welke stappen er moeten worden genomen dan kunnen wij u hierin verdienstelijk zijn. Ook kunt u eventueel denken aan een verbouwing binnenshuis door middel van verplaatsen van eventueel draagmuren of een geheel andere indeling van uw woning. 

Alles is bespreekbaar en uit te voeren.

Uitbouw of aanbouw?

Wat is het verschil tussen een uitbouw en een aanbouw?

Het verschil tussen een uitbouw en een aanbouw ligt  aan de locatie waar de extra ruimte wordt gecreëerd ten opzichte van het oorspronkelijke gebouw.

Uitbouw:

Een uitbouw betreft het vergroten van een bestaande ruimte buiten het huidige bouwvolume.

Het gaat vaak om het uitbreiden van een kamer of leefruimte aan de achterkant of zijkant van het huis.

Een uitbouw betreft nieuwe buitenmuren en dakstructuur.

Aanbouw:

Een aanbouw impliceert het toevoegen van een compleet nieuwe ruimte aan het bestaande gebouw.

Het kan aan elke zijde van het huis worden toegevoegd en resulteert in een extra ruimte met ook nieuwe buitenmuren en vaak een apart dak.

Een aanbouw vergroot het totale bouwvolume van de woning.

Of het nu gaat om het vergroten van bestaande ruimtes met een uitbouw of het toevoegen van compleet nieuwe kamers met een aanbouw, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Met expertise in zowel uitbreidingen binnen de bestaande structuur als het creëren van geheel nieuwe ruimtes, kunnen wij u professioneel begeleiden en uw visie verwezenlijken.

Kijkt u anders ook even op de site van de gemeente Purmerend. Daar staan een aantal belangrijke zaken uitgelegd met betrekking tot het plaatsen van een uitbouw of aanbouw. De link staat hieronder…

https://purmerend.nl/wonen-en-bouwen/bouwen-en-verbouwen

 

Contact

Breng uw dromen tot leven!

Ontdek de kunst van zorgeloos bouwen met Bouwbedrijf JéBé Bouw. Breng uw dromen tot leven met vakmanschap en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw bouwavontuur op een betrouwbare en professionele manier!