Dakopbouw

Achterzijde nieuwe dakopbouw in Purmerend.
Dakopbouw geplaatst in Purmerend.
Dakopbouw

Laat uw dakopbouw over aan onze experts

Wat onze dakopbouw betreft bent kunnen wij kort maar bondig zijn, hierin kunnen wij ons aanbieden als anders dan de rest. Wij maken mits de klant dat wenst hierin alles naar Uw eigen smaak. Echt handwerk en altijd openstaand voor veranderingen

Hoe vaak komt het voor als de werkzaamheden zijn gestart er toch nog vanuit de klant wensen zijn die zij graag doorgevoerd willen zien. Door handwerk is dit altijd bespreekbaar en implementeerbaar. Dit is een quote uit de praktijk…

Neemt U gerust contact met ons op zodat wij U hierin kunnen informeren.

Heeft u het idee om groter te gaan wonen door te verhuizen of denkt u eraan om uw eigen woning te gaan vergroten middels een aanbouw, uitbouw of dakopbouw?

Met name het plaatsen van een dakopbouw geeft extra ruimte. Is het een dakopbouw op de eerste verdieping die twee slaapkamers vergroot of een dakopbouw op de gehele woning die een zee aan ruimte geeft. Het wooncomfort wordt rijkelijk vergroot voor meer leefruimte. Uiteraard ook interessant is dat ook de waarde van uw pand  wordt vermeerderd. De realisatie van een uitbouw, aanbouw of dakopbouw kunt u dus zien als een waardevolle investering.

Voordeel van het laatstgenoemde is dat u in uw eigen stad, dorp of buurt kunt blijven wonen. Met een aanbouw, uitbouw of dakopbouw vergroot u uw woon- en leefplezier. Mocht u deze plannen hebben en u bent benieuwd wat er allemaal bij komt kijken of welke stappen er moeten worden genomen dan kunnen wij u hierin verdienstelijk zijn. Ook kunt u eventueel denken aan een verbouwing binnenshuis door middel van verplaatsen van eventueel draagmuren of een geheel andere indeling van uw woning. Alles is bespreekbaar en uit te voeren.

Van het bouwtechnische aspect zoals het bespreken en aanleveren van de constructie tekeningen, de indeling en eventuele afwerking laten wij weten wat de mogelijkheden zijn. Denk daarbij aan de eventuele aan te leggen elektra, plaatsen van vloerverwarming, plaatsen van radiatoren of daklichten. Alles is mogelijk.

Maak nu een afspraak.

Vragen over uw aangaande verbouwing?

https://purmerend.nl/wonen-en-bouwen/bouwen-en-verbouwen

 

Dakopbouw

Bouwkundig advies

Bij bouw en verbouw komt heel wat kijken. Door jarenlange ervaringen in verbouw- en restauratiewerkzaamheden kunt u bij ons een goed en gedegen bouwkundig advies krijgen. Bouwbedrijf JéBé Bouw uit Purmerend kan naast bouwkundig advies mocht het nodig zijn de daaraan gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Hierbij kunt u denken an het plaatsen van stalen constructies, bieden wij oplossingen voor houten constructies en vloeren. Dus op velerlei gebieden kunnen wij u van dienst zijn.

Wij werken hierin samen met constructeurs en bouwkundig tekenaars.

Wij laten alles uittekenen en constructief berekenen zodat u altijd een gedegen bescheiden of rapport heeft. Mits gewenst kunnen wij ook het gehele vergunningstraject bij de gemeente voor u regelen.

ijk ook eens op de website van de gemeente waar u woont. Hieronder een link naar de gemeente Purmerend waar u misschien wat antwoorden vindt op uw vragen.

https://purmerend.nl/wonen-en-bouwen/bouwen-en-verbouwen

Wij kunnen u adviseren over:

Een uitbouw betreft het vergroten van een bestaande ruimte buiten het huidige bouwvolume.

Het gaat vaak om het uitbreiden van een kamer of leefruimte aan de achterkant of zijkant van het huis.

Een uitbouw wordt geplaatst tegen het bestaande bouwvolume.

Contact

Breng uw dromen tot leven!

Ontdek de kunst van zorgeloos bouwen met Bouwbedrijf JéBé Bouw. Breng uw dromen tot leven met vakmanschap en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw bouwavontuur op een betrouwbare en professionele manier!