Diensten

Muurdoorbraak

Realisatie van constructieve aanpassingen aan uw woning, zoals muurdoorbraken.

Constructie berekeningen

Berekeningen voor diverse constructieve elementen, waaronder muurdoorbraken, balklagen, trappen, en meer.

Stalen constructies

Levering van robuuste en duurzame stalen constructies voor verschillende bouwprojecten.

Dakopbouw

Een dakopbouw vergroot woonruimte, creëert licht en voegt karakter toe aan woningen.

Uitbouw

Een uitbouw breidt leefruimte uit, biedt comfort en verrijkt woningen.

Verbouw

Verbouwen transformeert ruimtes, verhoogt functionaliteit en geeft woningen een vernieuwde uitstraling.

Renovatie

Renovatie vernieuwt en herstelt, verfrist woningen met moderne accenten en behoudt karakter met respect voor erfgoed.

Kozijnen

Levering en plaatsing van kozijnen voor zowel functionele als esthetische doeleinden.

Onderhoud

Onderhoud verzekert duurzaamheid, behoudt functionaliteit en verlengt de levensduur van woningen.

Asbest saneren

Asbestsanering verwijdert veilig schadelijke materialen, waarborgt gezondheid en draagt bij aan een veilige leefomgeving zonder risico’s.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Daniela Ospina
Daniela Ospina
2024-01-30
The JebeBouw team was great to work with. We had a big leakage in our bedroom due to an old dak in our balcony. The communication was very transparent and easy from the start. They were able to start the work on an early and timely manner. The quality of the work has also been great. Very friendly team. We are pleased with the results and we will reach out again to them in the future if needed.
Emmalot Morel
Emmalot Morel
2024-01-16
Wij maken al meer dan 13 jaar gebruik van Jurgen z'n service. We hebben hem leren kennen als iemand die keurig vakmanschap levert en met je mee denkt over oplossingen en gevraagd en ongevraagd advies geeft.
Sven de Zinger
Sven de Zinger
2023-12-13
Jurgen en zijn ploeg hebben bij mij de woonkamer vergroot door een draagmuur weg te helen en een zware staalconstructie te plaatsen. Ik kan niet anders zeggen dat het vanaf de communicatie tot aan de laatste bout allemaal erg goed is verlopen. Er is erg goed en netjes gewerkt. Een aanrader.
Anne Louwerse
Anne Louwerse
2023-11-01
Asbesthoudende dakleien vervangen, dakopbouw gerenoveerd. Zeer tevreden. Goede communicatie. Komt afspraken na. En het belangrijkste: Eindelijk een bedrijf gevonden dat de lekkage aan ons dak echt heeft opgelost. Vakkundig bedrijf, heeft voor elk ook onvoorzien probleem een oplossing.
Timothy Offerman
Timothy Offerman
2023-07-29
Jébé Bouw heeft bij ons het asbesthoudend dak en dakramen vervangen. Na een nette offerte gaven we akkoord en zijn ze na afgesproken datum begonnen. Toen het dak open lag was er de mogelijkheid om extra isolatie toe te voegen en dit is dan ook voor een net bedrag extra gedaan. Na kleine tegenslagen als verkeerde dakramen en storm Lucy werd alles in snel en goed overleg opgelost. In de opgegeven 3 weken was alles vervangen en zat alles keurig gemonteerd. Extra pluspunt: Geen 9 tot 5 mentaliteit en toen het nodig was ook een volle zaterdag bezig geweest.
Mutta Yildirim
Mutta Yildirim
2023-07-25
Onlangs hebben we onze dak laten renoveren en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De dakdekker was zeer professioneel en deskundig en heeft ons geholpen bij het kiezen van de beste opties voor ons dak. De prijs was redelijk en we zouden deze dakdekker zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele dakdekker
Man Nappie
Man Nappie
2023-07-18
Normaal ben ik niet zo van het reviews schrijven. Maar voor Jebebouw maak ik graag een uitzondering. Jurgen en zijn team verdienen echt een positieve review! Net ons asbesthoudende dakleien door Jebebouw laten vervangen als onderdeel van de verduurzaming van onze woning. Naast het meedenken is de transparantie en probleemoplossend vermogen van Jurgen en zijn team van enorme waarde geweest. Jebebouw heeft onze zorgen volledig weggenomen! De snelheid en werkethiek van dit team is top! Dit was klus één. Alle vertrouwen dat het vervangen van onze voor en achterpui op dezelfde wijze gaat verlopen. Wie A zegt moet dan ook B zeggen, dus volgt dan ook weer een eerlijke review.
A. van S
A. van S
2023-06-20
JeBe Bouw (Jurgen) heeft bij onze Thaise gemeenschap in Purmerend meerdere douches en toiletten gerealiseerd. E.e.a. was een behoorlijke puzzel, maar hij heeft het als aannemer voor ons netjes en correct uitgevoerd, samen met zijn hulptroepen!
Erwin Raar
Erwin Raar
2023-06-13
Jurgen en zijn team hebben diverse werkzaamheden in onze nieuwbouwwoning verricht en met het resultaat zijn wij dik tevreden. Er is gewerkt met oog voor detail en er werd ook goed meegedacht over de mogelijkheden. De communicatie verliep netjes en vlot en de afspraken zijn ook keurig nagekomen. Zeker een aanrader dus!
Contact

Breng uw dromen tot leven!

Ontdek de kunst van zorgeloos bouwen met Bouwbedrijf JéBé Bouw. Breng uw dromen tot leven met vakmanschap en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw bouwavontuur op een betrouwbare en professionele manier!