Muurdoorbraak

Stalen constructie plaatsen in woning Overwhere in Purmerend.
Stalen constructie plaatsen in woning Overwhere Noord in Purmerend.
Muurdoorbraak

Vakmanschap en veiligheid staan centraal

JéBé bouw is gespecialiseerd in het wegnemen van dragende muren, realiseren van een muurdoorbraak of het realiseren van een gehele doorbraak van de binnenmuur en buitenmuur ten behoeve van het plaatsen van een woning uitbouw.

Wij werken hierin veilig en effectief met de juiste materialen en machine’s.

Ook hierin laten wij alle constructies door berekenen door onze constructeurs. Veiligheid voorop.

Bij ons bent u gegarandeerd verzekerd van een optimaal eindresultaat waar u lang van kunt gaan genieten.

Misschien kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we het traject zodat uw wensen centraal staan. Zo zal het eindresultaat geheel naar verwachting zijn.

Muurdoorbraak

Constructieve aanpassingen

Bij een verbouwing komt het vaak voor dat er een constructieve aanpassing plaats moet vinden om een andere indeling van een verdiepingsvloer te verkrijgen. Met deze aanpassing word vaak het wooncomfort verbeterd. Bij deze aanpassingen dienen daarbij constructieberekeningen gemaakt te worden. Wordt er bijvoorbeeld een een dragende muur weggehaald, een uitbouw gerealiseerd of een dakterras gecreëerd dan is een nieuwe betrouwbare constructie van belang.

Wij berekenen diverse constructieve aanpassingen zoals een muurdoorbraak, verstijving balklaag, vide, trapopening, dakterras, dakopbouw, stabiliteitsportalen, dakkapel, aanbouw, stempelconstructie’s en zelfs funderingsherstel. Al onze berekeningen voldoen aan de wettelijk gestelde normen. Gaat u constructieve aanpassingen  aanbrengen in uw woning dan heeft u vrijwel altijd een omgevingsvergunning nodig. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook verdienstelijk zijn om dit alles te regelen.

Veel voorkomende constructie werkzaamheden die we berekenen en uitvoeren:

Het plaatsen van dakterrassen.

Het maken van een doorbraak door een dragende muur.

Het verwijderen van een gedeelte van de gevel.

Het toevoegen van een extra verdieping op een woning.

De draagkracht van vloeren.

De draagkracht van heipalen ten behoeve van de funderingen.

Contact

Breng uw dromen tot leven!

Ontdek de kunst van zorgeloos bouwen met Bouwbedrijf JéBé Bouw. Breng uw dromen tot leven met vakmanschap en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw bouwavontuur op een betrouwbare en professionele manier!