Badkamers en sanitair

Bouwbedrijf Purmerend | Badkamers en sanitair

Een van de specialisaties van Bouwbedrijf Purmerend zijn badkamers en sanitair. Wij creëren onder andere prachtige badkamers en sanitair. Een nieuw toilet en of een nieuwe badkamer dragen bij aan een gevoel van exclusief wonen. Wij realiseren die luxe met passie en hartstocht voor u.

Om de gewenste uitstraling te geven aan uw badkamer of toiletruimte werken wij volgens uw persoonlijke ontwerp, kleur- en materiaalkeuze. Onze persoonlijke betrokkenheid staat garant om voor u het hoogst haalbare te creëren, vanaf kennismaking tot en met oplevering. De grote diversiteit aan merken en materialen maken het voor ons mogelijk om elk toilet en badkamer conform uw ideeën in te vullen.

Wij hebben geen showroom maar kunnen u wel verdienstelijk zijn met het aandragen van betrouwbare bedrijven die voor ons het sanitair, wand- en vloertegels, plafondverlichting en overige leveren. Deze bedrijven beschikken over een showroom en u wordt er professioneel te woord gestaan. Zij zijn een “verlengstuk” van onze zaak geworden. Wij komen mits gewenst bij u thuis niet alleen om de badkamer in te meten, maar ook om u advies en misschien ideeën mee te geven. Dus geen gehaast in het verkopen van een gehele badkamer maar een weloverwogen keuze die u maakt.

Bouwbedrijf JéBé Bouw Purmerend staat bekend om badkamers en toiletruimtes met een zeer goede detailafwerking. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel.

Contact

Breng uw dromen tot leven!

Ontdek de kunst van zorgeloos bouwen met Bouwbedrijf JéBé Bouw. Breng uw dromen tot leven met vakmanschap en innovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en start uw bouwavontuur op een betrouwbare en professionele manier!