uitbouw
15466
page-template-default,page,page-id-15466,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Bouwbedrijf-JéBé-Bouw-Purmerend-logo

Uitbouw, aanbouw of dakopbouw.

Van huis naar thuis…

Heeft u het idee om groter te gaan wonen door te verhuizen of denkt u eraan om uw eigen woning te gaan vergroten middels een aanbouw, uitbouw of dakopbouw?

 

Met name het vergroten van de woonkamer of keuken is erg populair bij onze klanten. In Purmerend en omstreken is er een grote behoefte aan woningen. Met name nieuwe woningen op de markt. Daar de bouw van nieuwbouw woningen achter blijft naar vraag- en aanbod kiezen veel klanten van ons voor een uitbouw, aanbouw of dakopbouw om hun wensen te verwezenlijken. Hiermee vergroot u uw leefruimte én verhoogt u ook de waarde van uw pand. De realisatie van een uitbouw, aanbouw of dakopbouw kunt u dus zien als een waardevolle investering.

Voordeel van het laatstgenoemde is dat u in uw eigen stad, dorp of buurt kunt blijven wonen. Met een aanbouw, uitbouw of dakopbouw vergroot u uw woon- en leefplezier. Mocht u deze plannen hebben en u bent benieuwd wat er allemaal bij komt kijken of welke stappen er moeten worden genomen dan kunnen wij u hierin verdienstelijk zijn. Ook kunt u eventueel denken aan een verbouwing binnenshuis door middel van verplaatsen van eventueel draagmuren of een geheel andere indeling van uw woning. Alles is bespreekbaar en uit te voeren.

 

Van het bouwtechnische aspect zoals het bespreken en aanleveren van de constructie tekeningen, de indeling en eventuele afwerking laten wij weten wat de mogelijkheden zijn. Denk daarbij aan de eventuele aan te leggen elektra, plaatsen van vloerverwarming, plaatsen van radiatoren of daklichten. Alles is mogelijk.